Connect with us

DECLARATII de AVERE 2022 | Lucian Daniel Stanciu Viziteu, Primarul municipiului BACAU

parlamentarii la raport - Moldova Invest

Bacău

DECLARATII de AVERE 2022 | Lucian Daniel Stanciu Viziteu, Primarul municipiului BACAU

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


PRIMARUL MUNICIPIULUI BACAU: Lucian Daniel Stanciu Viziteu

După un mandat de deputat și după aproape doi ani în fotoliul de primar Lucian Daniel Stanciu Viziteu și-a schimbat mașina veche Opel Astra G din 2002 cu un BMW 218D din anul 2015. În schimb, din conturi i-au dispărut aproape 20 de mii de euro. Și veniturile obținute ca primar sunt cu aproape 80 de mii de lei mai mici decât în perioada în care câștiga salariul de la Camera Deputaților.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Valentin Ivancea: „ASIGUR, un succes, la DGASPC Bacău!” Asistență pentru 1250 de persoane vulnerabile din județele Bacău și Vrancea

Primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu și-a publicat pe 14 iunie ultima declarație de avere. Deși câștigă bine, în ultima declarație de avere e mai sărac ca în anii trecuți. În ceea ce privește declarația de interese, Stanciu Viziteu de la USR menționează că este acționar unic la SC Melovinic SRL Brăila, firmă cu activitati de studiere a pieței si de sondare a opiniei publice dar și membru într-un ONG fantomă, fără activitate, Asociația Salvați Centrul Istoric al Brăilei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   CJ Neamț a alocat 4,5 milioane lei pentru proiectele dedicate sportului

Față de ultima declarație de avere, când era deputat, apar anumite diferențe. Are două terenuri cumpărate în comuna Sărata, județul Bacău dar și unul la Agapia, Neamț.

viziteu e1655378367878 - Moldova Invest

Împreună cu soția Georgeta a moștenit un apartament de 94 de metri pătrați în Bacău, un apartament de 61 de metri pătrați în Bacău iar în comuna Sărata  cei doi soți și-au cumpărat o casă de 101 metri pătrați. Față de declarația de avere din 2020 lipsește o casă de 33 de metri pătrați în Sărata dar și mai mulți bani din conturi. În urmă cu doi ani avea peste 25 de mii de euro și peste 24 de mii de lei depuși la bancă iar acum mai are puțin peste 8 mii de euro. Edilul Bacăului și-a schimbat mașina Opel Astra G, din 2002 cu un BMW din 2015.

Moldova Invest îți recomandă și ...   13 firme s-au înscris la licitația pentru reabilitarea Palatului Administrativ din Bacău, din fonduri europene

La capitolul venituri a înregistrat o  scădere semnificativă, de la 224640 cât a încasat ca parlamentar, la 164268 de lei, cât a fost leafa de primar al municipiului Bacău, în 2021. Soția, Georgeta, este tot bugetar și este încadrată la Transelectrica UTT Bacău, de unde a ridicat în ultimul an 49700 de lei.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacău

To Top