Connect with us

Modernizarea stadionului din municipiul Moinești, județul Bacău, investiție de 1,5 milioane de euro

Bacau

Modernizarea stadionului din municipiul Moinești, județul Bacău, investiție de 1,5 milioane de euro

Potrivit primarului Valentin VIERU, stadionul municipal Moinești va deveni o bază sportivă modernă la standarde FRF și UEFA; proiectul bazei sportive a intrat în proiectare și execuție, ieri fiind predat către Compania Națională de Investiții amplasamentul viitoarei baze sportive

În următoarele două luni va fi întocmită proiectarea lucrării, constructorul asigurând finalizarea acesteia până la sfârșitul anului 2023.

Baza sportivă ce va fi pe locul actualului stadion municipal va avea în componența ei: teren de fotbal omologat UEFA și FRF, cu dimensiuni de 105 x 68 m, dotat cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori; teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, tenis, având dimensiunea de 20 x 40 m; clădire pentru vestiare și cabină de poartă; parcare, alei pietonale și spații verzi.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primarul Victor Laurențiu NEGHINĂ: “Prin susținerea sportului și nu numai, municipiul ONEȘTI atrage atenția comunității naționale și internaționale”

Valorea investiției este asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI), cu aproximativ 1,5 milioane euro.

„Este așadar, pe lângă construirea bazinului de înot didactic, o veste foarte bună, așteptată de multă vreme de administrația și comunitatea moineșteană. În continuare urmărim cu atenție realizarea proiectului tehnic și demararea efectivă a lucrărilor de execuție”, a declarat primarul Valentin Vieru.

Municipiul Moinești este al doilea oraș din județul Bacău unde se modernizează stadionul. În 2022, Primăria Buhuși a semnat un contract similar cu Compania Națională de Investiții.

Moldova Invest îți recomandă și ...   ELSACO, un exemplu de succes pentru economia BOTOȘANIULUI și un partener serios pentru companii și instituții din întreaga țară


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Bacau

Revista economică Moldova Invest, Editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


Revista economică Moldova Invest

- citeste versiunea e-paper -

- read the e-paper english version -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
To Top