Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Bogdan -Ciprian BUHĂIANU și Liviu-Constantin TOMA, viceprimarii municipiului BOTOȘANI

Botosani

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Bogdan -Ciprian BUHĂIANU și Liviu-Constantin TOMA, viceprimarii municipiului BOTOȘANI

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


VICEPRIMARII MUNICIPIULUI BOTOȘANI: CIPRIAN BUHĂIANU ȘI LIVIU CONSTANTIN TOMA

Viceprimarii municipiului Botoșani, Bogdan-Ciprian BUHĂIANU și Liviu-Constantin TOMA, și-au publicat în termen, pe 15 iunie, declarațiile de avere și interese raportate la anul 2021.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Exportăm grâu şi porumb, importăm pâine congelată, lapte şi carne. Rezultatul: un DEFICIT de 5 miliarde EURO în balanta comerciala a ROMÂNIEI

Potrivit ultimei declarații de avere, publicată zilele acestea, Bogdan Ciprian Buhăianu are un teren arabil de 27800 de metri pătrați în localitatea Brăești, județul Botoșani, achiziționat în 2020.

Soția, Ramona Guraliuc, medic primar șef al Serviciului de Urgențe al Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani are un teren de 740 de metri pătrați, intravilan, în municipiul Botoșani.

Cei doi locuiesc într-o vilă de 193 de metri pătrați în municipiul reședință de județ. În declarația de avere nu sunt menșionate mașini și bijuterii.

Moldova Invest îți recomandă și ...   20.000.000 de EURO puși la DISPOZIȚIA FERMIERILOR pentru a creşte SIGURANȚA ALIMENTARĂ

Viceprimarul botoșănean are un credit de 672800 de lei la Garanti Bank, contractat în 2022, scadent în 2027.

Veniturile familiei în 2021 s-au compus din îndemnizația viceprimarului Buhăianu, de 136783 de lei dar și din veniturile Ramonei Guraliuc, 290624 de lei de la Spitalul Județean de Urgență Botoșani și 14825 de lei, îndemnizația de consilier județean.

Viceprimarul Liviu-Constantin TOMA și soția Anca, director al Școlii Gimnaziale nr 1 ”Sfântul Nicolae” Botoșani sunt proprietarii unui teren de 924 de metri pătrați și a unei case de 234 de metri pătrați în municipiul BOTOȘANI.

Familia deține trei autoturisme: BMW X6 (2017), Audi Q5 (2012) și o Skoda Octavia (2007) iar în 2021 au vândut alte două mașini.

Moldova Invest îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2022 | Cosmin-Ionuț ANDREI, Primarul municipiului BOTOȘANI

Nu au bani în conturi, active care să le aducă profit   și nici alte bunuri, dar au o datorie de 70 de mii de lei, la BRD Botoșani, scadentă în 2027.

În 2021 Liviu-Constantin TOMA a câștigat 140661 de lei, din îndemnizația de viceprimar, în casă au mai intrat salariile de director ale Ancăi Toma, de 67137 de lei, bursa de merit a fiului, de 1005 lei, 10 mii de lei, de la Autoritatea Electorală Permanentă care i-a restituit contribuția la campania electorală din 2020 dar și 2539 de lei, alocația fiului.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

Revista Moldova Invest

- Citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
To Top