Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Cosmin-Ionuț ANDREI, Primarul municipiului BOTOȘANI

Botosani

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Cosmin-Ionuț ANDREI, Primarul municipiului BOTOȘANI

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Moldova Invest îți recomandă și ...   GUVERNUL a adoptat ORDONANȚA privind AUTORIZAREA şi FUNCȚIONAREA în ROMÂNIA a reprezentanțelor societăților şi organizațiilor economice străine

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


PRIMARUL MUNICIPIULUI BOTOȘANI: COSMIN-IONUȚ ANDREI

Primarul municipiului Botoșani nu are nicio avere!

Cosmin Ionuț ANDREI este la primul mandat de primar, după ce în ultimii opt ani a ocupat funcția de viceprimar al municipiului Botoșani.

Este asociat în firma SC Expert Media Security SRL Botoșani, unde deține 50 de părți sociale. Potrivit declarației de avere publicată zilele acestea, Cosmin-Ionuț ANDREI nu are terenuri, apartamente, case bani în conturi și nici datorii.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - Dezvoltare Sustenabilă și Integrată în Țara de Sus (ITI) – Botoșani, Iași, Suceava

A împrumutat o persoană cu 50 de mii de lei. Potrivit propriei declarații, primarul Andrei a câștigat 154261 de lei din îndemnizația de primar. În casă au mai intrat doar alocațiile celor doi copii, în valoare totală de peste 5 mii de lei.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

Revista Moldova Invest

- Citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
To Top