Connect with us

DEDEMAN, compania condusă de frații PAVĂL, va construi un nou magazin la PAȘCANI, în județul IAȘI

Iasi

DEDEMAN, compania condusă de frații PAVĂL, va construi un nou magazin la PAȘCANI, în județul IAȘI

Dedeman, compania condusă de frații Pavăl, va deschide în premieră un magazin la Pașcani, în județul Iași

Se pare că în acte figurează doi beneficiari ai planului urbanistic: Dedeman și Integrata Pașcani, între cele două companii există o promisiune de vânzare-cumpărare în sensul achiziției de către Dedeman a unor parcele de teren de la Integrata.

Terenul pe care va fi construit centrul comercial are o suprafață de aproape 62.000 mp, fiind format din opt parcele: cinci aparțin Dedeman și trei de Integrata. Terenul are o formă poligonală cu deschidere în partea de est la str. Grădiniței (DN28A, cu două benzi carosabile pe sens). În partea de sud, terenul are deschidere la Aleea Calea Iașului, cu o bandă pe sens.

Moldova Invest îți recomandă și ...   România, printre țările cu cel mai mare deficit guvernamental din UE

„Pe terenul studiat se propune construirea unui imobil cu funcțiunea de magazin și depozitare de mare capacitate materiale de construcții și de funcțiuni conexe, respectiv amenajarea de platforme pentru depozitarea materialelor de construcții (copertine, sere), cabină portar, platforme pentru parcaje auto neacoperite, respectiv amplasarea de panouri publicitare și mijloace tehnico-edilitare, prin demolarea construcțiilor existente”, se precizează în documentația depusă de Dedeman spre avizare.

Noul centru comercial va avea un regim de înălțime cu parter și 2 etaje. Pentru asigurarea unui acces mai facil la amplasament, în documentație se propune reconfigurarea sensului giratoriu existent la intersecția str. Grădiniței cu str. Calea Romanului – în acest sens, Dedeman va ceda o parte din teren în domeniul public.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Românii au început să reducă consumul ca răspuns la inflație și criza economică preconizată

„Accesul auto și pietonal se va realiza atât din str. Grădiniței, cât și din str. Calea Iașului. Accesul pentru aprovizionare se va realiza din str. Grădiniței, acces proiectat și dimensionat pentru trafic greu”, se mai precizează în documentație.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Revista Moldova Invest

- Citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
To Top