Connect with us

Marius PINTILIE, primarul municipiului PAȘCANI: ”În Programul Regional N-E 2021-2027 sunt foarte multe posibilități de a atrage fonduri europene”

Iasi

Marius PINTILIE, primarul municipiului PAȘCANI: ”În Programul Regional N-E 2021-2027 sunt foarte multe posibilități de a atrage fonduri europene”

Primarul municipiului Pașcani, MARIUS PINTILIE, susține că este importantă promovarea Programului Regional 2021 – 2027 și în mediul de afaceri, care se poate dezvolta prin absorbția acestor fonduri europene

În dialogul avut cu ION ȘTEFANOVICI, redactorul-șef al NEWS MOLDOVA, în finalul conferinței de lansare a Programului Regional N -E 2021 – 2027, primarul municipiului Pașcani, MARIUS PINTILIE, a subliniat importanța fondurilor europene din noul Program regional, dar a adus în discuție și rolul autorităților locale de a promova aceasta oportunitate de finanțare în rândul mediului de afaceri local.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Autostrada Pașcani – Suceava ar putea fi scoasă la licitație pentru construcție în prima jumătate a anului 

În Programul Regional N-E 2021 – 2027 sunt foarte multe posibilități de a atrage fonduri europene, deschise pentru firmele private, care vor să se dezvolte.

”Sunt foarte optimist și, bineînțeles, toată lumea a discutat despre descentralizare. Este foarte adevărat că legătura directă dintre beneficiari și cei care finanțează aceste proiecte, este foarte important să se realizeze direct, fără să ai intermediari. Pentru municipiul Pașcani, fondurile europene au fost extrem de importante, reprezentând schimbarea în bine a municipiului Pașcani”, a spus primarul MARIUS PINTILIE. 

Moldova Invest îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2022 | Liviu BRĂTESCU, senator PNL IAŞI

”Să încercăm să popularizăm acest Program către mediul de afaceri din Pașcani, către toți cei care ar putea să beneficieze de acești bani, în așa fel încât și ei să obțină finanțări”

”S-a făcut și se face și acum prin implementarea unor proiecte finanțate cu fonduri europene. De aceea suntem obligați să privim spre viitor și să înțelegem că trebuie să muncim în continuare în așa fel încât pe acest nou Program 2021- 2027 să facem tot posibilul să mobilizăm pe toată lumea de la Primărie, ca să atragem pentru municipiul Pașcani.

De asemenea, să încercăm să popularizăm acest Program către mediul de afaceri din Pașcani, către toți cei care ar putea să beneficieze de acești bani, în așa fel încât și ei să obțină finanțări. Suma este impresionantă, 175 miliarde de euro, așa că nu ne mai rămâne decât să fim noi capabili să atragem acești bani europeni”, a spus primarul MARIUS PINTILIE. 

Moldova Invest îți recomandă și ...   De la 1 ianuarie, BACȘIȘUL va fi trecut pe nota de plată și IMPOZITAT

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, Editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


Revista economică Moldova Invest

- citeste versiunea e-paper -

- read the e-paper english version -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
To Top