Connect with us

USV Iași, prima universitate care a început noul an universitar 2022-2023

Iasi

USV Iași, prima universitate care a început noul an universitar 2022-2023

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași) a marcat deschiderea noului an universitar 2022 – 2023 printr-o ceremonie specială luni, 19 septembrie 2022, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu”

La eveniment au fost prezente oficialități locale şi, de asemenea, la manifestare au fost invitați rectori și prorectori ai universităților publice din Iași, directori de colegii agricole, directori de stațiuni de cercetare de profil din regiunea Nord-Est și de instituții deconcentrate județene, directori de societăți agricole de top și reprezentanți ai altor instituții partenere, alături de întreaga comunitate academică a Universității.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Marius PINTILIE, primarul municipiului PAȘCANI: ”În Programul Regional N-E 2021-2027 sunt foarte multe posibilități de a atrage fonduri europene"

La cele patru facultăți ale USV Iași, ceremonia i-a avut în prim-plan pe studenții aflați în primul an de studii, în total, la USV Iași fiind înmatriculați în anul I, la forma de studiu licență, peste 750 de tineri. La USV Iași studiază aproximativ 4500 de studenți, la cele trei cicluri universitare.

În cadrul festivității de deschidere au fost acordate premii de excelență pentru rezultate deosebite obținute de către absolvenții promoției 2022.

Moldova Invest îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2022 | Liviu BRĂTESCU, senator PNL IAŞI

Două dintre cele mai importante premii oferite studenților Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”, prin testament,de către două personalități remarcabile ale învățământului superior agronomic au fost acordate celor mai buni studenți pentru eforturile deosebite depuse pentru performanță. Astfel, Elena Diana Bujor și Andrei Darie de la Facultatea de Agricultură au primit premiul în valoare de 1000 euro, lăsat de către prof. univ. dr. Constantin Vasilică, iar Ștefan Gabriel Dohotariu, absolvent al aceleiași facultăți, bursa de 1000 euro a prof. univ. dr. Petru Magazin.

Moldova Invest îți recomandă și ...   A fost avizat în CTE al Ministerului Transportului devizul general al proiectului POD PESTE PRUT LA UNGHENI

News Moldova a găzduit un dialog purtat cu profesor doctor Costel Samuil, prorector USV Iaşi, pe tema auspiciilor sub care a debutat noul an universitar.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, Editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


Revista economică Moldova Invest

- citeste versiunea e-paper -

- read the e-paper english version -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
To Top