Connect with us

Dragoș Anastasiu: Valoarea IMOBILIARĂ, des CONFUNDATĂ cu valoarea de BUSINESS

imagine 2022 05 16 110225532 e1652688155103 - Moldova Invest

Național

Dragoș Anastasiu: Valoarea IMOBILIARĂ, des CONFUNDATĂ cu valoarea de BUSINESS

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Antreprenorii mici și medii din România nu își evaluează corect și obiectiv afacerea în momentul în care doresc să o vândă, afirmă Dragoș Anastasiu, directorul AdWise

20 de companii conduse cu spirit antreprenorial se regăsesc în portofoliul de consultanță al grupului AdWise, direcționat de către Dragoș Anastasiu, după un proces draconic de selecție, în vederea îmbunătățirii performanțelor în piață, în sesiuni de consultanță aprige cu experții de profil.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Guvernul României avertizează asupra creșterii pensiilor în 2024: "Este necesară o analiză temeinică"

imagine 2022 05 16 110605329 - Moldova Invest

Întrebat care este provocarea cea mai mare a antreprenorilor români, Dragoș afirmă: “Nevoia de finanțare și nevoia de dezvoltare, ambele corect identificate de antreprenori, dar greu de îndeplinit fără un know-how adecvat.

Mulți nu știau cum să solicite finanțare, cum să își prezinte businessul în fața băncii. Uneori nu e suficient să fii bancabil, trebuie să știi să îți prezinți businessul. De asemenea, pentru cei care nu sunt bancabili acum, i-am ajutat sa identifice ce și cum să rentabilizeze să fie bancabili în viitorul apropiat. De asemenea, când vorbim despre dezvoltare, sunt anumite concepte și strategii pe care trebuie să le cunoști, iar de multe ori teoria nu e suficientă, ci ai nevoie de practică și experiență. Un exemplu simplu, chiar nu poti accesa unele proiecte de dezvoltare dacă echipa nu e pregătită, dacă angajații nu au cursuri, nu sunt aliniați“.

Moldova Invest îți recomandă și ...   ANAF a instituit sechestru asigurător pe acțiunile Gabriel Resources din Roșia Montană Gold Corporation


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top