Connect with us

LISTA cu statusul SOLICITANȚILOR pentru programul IMM AGRI-FOOD a fost PUBLICATĂ

National

LISTA cu statusul SOLICITANȚILOR pentru programul IMM AGRI-FOOD a fost PUBLICATĂ

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului face publică lista cu statusul solicitanților pentru programul IMM AGRI-FOOD (granturi pentru capital de lucru) în urma soluționării contestațiilor depuse la pre-evaluarea automată și anunță că au fost transmise, în total, 3.469 de decizii privind acceptarea de principiu la finanțare

 Statusul solicitanților pentru programul IMM AGRI-FOOD 

Pentru aplicanții acceptați în urma pre-evaluării, în limita bugetului alocat măsurii, aplicația informatică va genera contract de acordare a ajutorului de stat, care se va regăsi în contul aplicantului, și va trimite pe adresa de corespondență un mesaj de atenționare în acest sens.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Guvernatorul BNR, Mugur ISĂRESCU: „Încercăm să dăm inflaţia jos fără să creăm o recesiune!”

Aplicanții vor intra pe www.granturi.imm.gov.ro, vor introduce codul IBAN al întreprinderii (cont curent sau cont de grant), vor încărca dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit), vor descărca contractul de acordare a ajutorului de stat, îl vor semna cu semnătură electronică, îl vor reîncărca semnat și, ulterior, îl vor transmite în aplicație în maxim 5 zile calendaristice de la primire, dar nu mai târziu de data limită prevăzută în schema de ajutor – OUG nr. 61/2022, respectiv 30 iunie 2022.

Moldova Invest îți recomandă și ...   TOPUL agențiilor de media din ROMÂNIA din anul 2021

„Doresc să atrag atenţia asupra termenului de 5 zile şi rog aplicanţii să se încadreze în limita de timp stabilită pentru semnarea și transmiterea contractului de acordare a ajutorului de stat și, astfel, să evităm situațiile nedorite de respingere la finanțare din acest motiv”, a declarat ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Beneficiarii care au îndeplinit toți pașii procedurali, respectiv au semnat și transmis contractul de acordare a ajutorului de stat, vor deschide conturi curente distincte pentru proiect la instituţia parteneră, care vor fi utilizate exclusiv pentru implementarea măsurii pe perioada de derulare a acesteia.

Moldova Invest îți recomandă și ...   LIBERTY GALAȚI, afaceri de 9,3 MILIARDE de LEI în 2021, DUBLU faţă de anul anterior

Sursa: MAT


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in National

Revista Moldova Invest

- Citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
To Top