Connect with us

Secţia Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Judeţean SUCEAVA va intra în REABILITARE

Suceava

Secţia Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Judeţean SUCEAVA va intra în REABILITARE

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava derulează o procedură de achiziţie pentru lucrări de proiectare şi execuţie reparaţii curente la Secţia Obstetrică-Ginecologie

Valoarea totală estimată este de 1.569.795,87 lei, licitaţia va avea loc pe 6 iulie, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Alexandru Calancea, managerul Spitalului Judeţean Suceava, a declarat că lucrările se doreşte a fi finalizate până la sfârşitul anului 2022 şi a oferit câteva informaţii şi despre alte proiecte.

„În spitalul vechi mai sunt câteva amenajări, dar și câteva căi de acces, iar pe Secția de Cardiologie va apărea o sală de piercing și electrofiziologie”, a declarat Alexandru Calancea.

Moldova Invest îți recomandă și ...   SEARCH CORPORATION, proiectantul A13 BACĂU – BRAȘOV, SANCȚIONAT de CNAIR prin emiterea de CERTIFICAT NEGATIV

Revenind la lucrările de reparaţii de la Secţia Obstetrică-Ginecologie, din suma totală alocată 75.500 lei fără TVA sunt destinaţi lucrărilor de proiectare şi asistenţă tehnică, pentru instalaţii sunt prevăzuţi 1,2 milioane de lei, iar pentru lucrările de arhitectură 276.105 lei.

Cât priveşte activitatea medicală în cea mai mare unitate sanitară din judeţ, mai multe precizări au fost făcute de managerul Alexandru Calancea:

„Dacă este să vorbim în general de activitatea medicală, lucrurile se mișcă și s-au mișcat bine și pe perioada pandemiei pentru că am reușit de la data de 1 iulie 2020, noua conducere, sau noi, care facem parte acum din conducerea Spitalului Județean Suceava, să redăm spitalul tuturor patologiilor.

O bună perioadă de timp, la începutul acestei pandemii, noi am fost Spital Covid și atunci nu tratam decât Covid-19 și din acel moment lucrurile au început să intre pe un făgaș normal chiar dacă doi ani de zile ne-am confruntat cu această patologie și încă ne confruntăm, am reușit să redăm o mare parte din specialități.

Treptat, lucrurile au început să funcționeze foarte bine, am reușit la nivel județean să ne coordonăm foarte bine prin acea coordonare pe patologia Covid-19, astfel încât, fiecare spital să fie implicat cu toate resursele în zona în care reușește să răspundă nevoilor pacienților”, a declarat Alexandru Calancea.

Moldova Invest îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2022 | Ion LUNGU, primarul municipiului SUCEAVA, Lucian HARŞOVSCHI şi Teodora MUNTEANU, viceprimarii municipiului SUCEAVA


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Revista Moldova Invest

- Citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
To Top